Verbeter de positionering van jouw website met onze gratis professionele website analyse

Wij maken gebruik van professionele software in combinatie met onze kennis/ervaring om de verbeterpunten van jouw website in kaart te brengen. Onze audit bevat niet enkel een SEO analyse, maar we analyseren ook de (achterliggende) structuur van de website.

Je ontvangt een rapport via mail waarin je kan zien waar de website goed scoort, maar ook waar de pijnpunten zitten en hoe deze verbeterd kunnen worden.

De audit is geheel kosteloos, bovendien heb je recht op een vrijblijvende afspraak om het rapport verder toe te lichten.

Pablo chart presentation

Gepersonaliseerd audit rapport

SEO

Hoe goed de website scoort in Google en andere zoekmachines. Het is belangrijk om een ​​goede positionering te hebben voor (potentiële) klanten.

Speedtest

Omdat de aandachtsspanne van een online gebruiker erg kort is, zijn de snelheid van alle pagina's en functionaliteiten belangrijk.

Beveiliging

De beveiliging van een website is niet alleen belangrijk om alle gegevens te beschermen, goed beveiligde websites scoren ook hoger in zoekmachines.

Structuur

We analyseren de structuur van de website, zowel wat je ziet als de onderliggende technische structuur.

Gebruiksvriendelijkheid

We controleren of de website is geoptimaliseerd voor de meest voorkomende apparaten en of er aanpassingen zijn die de gebruiksvriendelijkheid kunnen verhogen.

Sitemaps

Sitemaps vormen een essentiële link tussen een website en een zoekmachine, wat resulteert in een betere zichtbaarheid in zoekmachines.