Veelgestelde vragen

Jouw antwoord niet gevonden?

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn project?

Je kan een offerte aanvragen via ons contactformulier door ons een korte samenvatting van het project te bezorgen. We reageren meestal binnen 24 uur om een ​​afspraak in te plannen of mailen de offerte met een gedetailleerde beschrijving.

Hoe lang duurt het voor een website te laten maken?

Afhankelijk van de vereisten van de website duurt de ontwikkelfase een viertal weken, daarna verwerken we eventuele feedback. De meeste websites worden binnen twee maanden opgeleverd.

Wie host de website?

We gebruiken Combell om onze websites te hosten. We bieden verschillende pakketten aan op basis van de vereisten en de grootte van de website.

Kan ik de website zelf updaten nadat deze is gebouwd?

Ja, al onze websites zijn gebouwd met Craft CMS (Content Management System). Nadat we de website hebben gebouwd geven we een korte presentatie met documentatie hoe je je website kunt updaten. Dit betekent dat je jouw website op elk gewenst moment met inhoud kunt bijwerken.

Wat als ik de website helemaal niet zelf wil beheren?

Je kan ook de website laten beheren door ons. We bieden een basisondersteuningspakket aan dat je op elk moment kunt upgraden.

Ik wil Craft niet als CMS gebruiken, kan ik iets anders kiezen?

Wij bouwen onze websites het liefst met Craft CMS, maar als je liever een website wilt laten maken met Wordpress of een ander CMS moet je het ons zeker laten weten.

Zal mijn website geoptimaliseerd zijn voor mobiele toestellen?

Ja, al onze websites zijn geoptimaliseerd voor smartphone-, tablet- en desktopschermen.