4 Telecom Center

Een nieuwe B2B webshop waarop bedrijven smartphone onderdelen en accessoires kunnen bestellen.

De vorige webshop van 4TC was gebouwd met Wordpress in combinatie met WooCommerce. De enige manier om meerdere producten tegelijk te importeren, was via een plugin — dit proces kon meerdere uren in beslag nemen voor slechts een honderdtal producten. Een ander probleem was dat elk product in elke taal afzonderlijk moest worden toegevoegd. Het verhuizen van de webshop naar Craft Commerce loste al deze problemen op.

Product bulk import

We hebben 4TC een spreadsheetsjabloon bezorgd waarmee producten in de webshop kunnen worden geïmporteerd. Aangezien er regelmatig nieuwe smartphonemodellen worden uitgebracht, kunnen ze makkelijk meerdere nieuwe producten tegelijk importeren.

Algolia API-integratie

Met Algolia kan eenvoudig de relevantie van zoekresultaten worden ingesteld, zoals doorzoekbare attributen, rangschikkingscriteria en zelfs synoniemen. Producten kunnen worden gefilterd op basis van hun titel of gerelateerde categorieën en bevatten meerdere rangschikkingscriteria. Wanneer een klant zoekt naar 'iPhone SE', worden ook alle resultaten voor 'iPhone 5SE' weergegeven.

Screenshot 2020 07 28 at 14 57 34

Tilroy POS-integratie

4TC maakt gebruik van Tilroy als POS-systeem om hun voorraadniveaus te beheren. Tilroy publiceert elk uur een productfeed met alle producten waarvan de voorraad is gewijzigd. We verwerken deze feed en updaten de voorraadniveaus van deze producten in de webshop.

Screenshot 2020 07 28 at 16 37 01

Bestelling PDF's

Facturen & pakbonnen

Voor elke bestelling wordt automatisch een factuur en pakbon gegenereerd in een custom layout. Deze kunnen worden gedownload als PDF en worden ook automatisch per e-mail naar de klant gestuurd bij elke statuswijziging van de bestelling.

Creditnota's

Het genereren van creditnota's is niet standaard ingebouwd in Craft Commerce. Daarom hebben we een plugin op maat ontwikkeld die creditnota's kan genereren. Wanneer een bestelling de status 'retour verwerkt' krijgt, wordt de bestelling weergegeven in het controlepaneel van de plugin. Wanneer alle geretourneerde producten zijn ingegeven, wordt de creditnota automatisch gegenereerd.

Screenshot 2020 07 28 at 15 05 17

Interesse in een webshop gebouwd met Craft Commerce?

Screenshot 2020 07 03 at 13 14 58