1st DVision

Een nieuwe website en e-commerce platform waarop klanten hun publiciteitsmateriaal kunnen bestellen.

1st DVision is een full-support evenementbureau gespecialiseerd in event, support en brand activation. Ze beheren en stockeren het POS en publiciteitsmateriaal van hun klanten.

Wij hebben een nieuwe publieke website ontworpen en uitgewerkt waarop ze hun cases kunnen uitlichten en een e-commerce platform ontwikkeld voor hun klanten.

Whats App Image 2020 01 23 at 16 50 43 11
IMG 1769 min

Geautomatiseerd bestelproces

Aangezien hun bestaand bestelproces veel manueel interactie vereiste, werden wij uitgedaagd om dit process te digitaliseren en automatiseren. Naast een nieuwe publieke website, hebben we een e-commerce platform in Craft Commerce ontwikkeld, waarop klanten hun publiciteitsmateriaal kunnen bestellen via een persoonlijke login. Klanten kunnen ook de stock status van hun materiaal raadplegen voor een specifieke datum.

Screenshot 2020 07 03 at 13 14 58

Google Sheets integratie

Aangezien 1st DVision een redelijk aantal producten stockeert in hun magazijn, is het belangrijk dat alle producten makkelijk te beheren zijn. Aangezien Craft Commerce voornamelijk gemaakt is voor e-commerce doeleinden, kunnen producten slechts één voor één worden bewerkt. Om dit probleem op te lossen, hebben wij een custom plugin aangemaakt die alle productinformatie ophaalt vanuit een gedeeld Google Sheets document en automatisch deze producten importeert of update.

Screenshot 2020 07 06 at 15 19 19

bpost Shipping Manager integratie

Klanten hebben de keuze om hun materiaal op te halen in het magazijn of het te laten bezorgen op een bepaalde locatie. 1st DVision werkt samen met bpost om het materiaal te verzenden. Alle bestellingen worden automatisch doorgestuurd naar het Shipping Manager platform van bpost om verzendlabels te genereren en een ophalingsdatum in te plannen.

Stockbeheer

Het meeste publiciteitsmateriaal is herbruikbaar en wordt na afloop van het evenement teruggestuurd naar het magazijn van 1st DVision. Het is mogelijk dat sommige materialen tijdens het evenement kapot of verloren zijn gegaan. Dat betekent dat de voorraad na elk evenement opnieuw moet geteld en bijgewerkt worden.

We hebben dit proces vereenvoudigd door een custom plugin te voorzien waar 1st DVision het ontvangen aantal artikelen voor elke voltooide bestelling kan invoeren. Indien het ontvangen aantal artikelen afwijkt van het geleverde aantal artikelen, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt.

1stdvision stock

Interesse in een webshop gebouwd met Craft Commerce?

Screenshot 2020 07 03 at 13 14 58